Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

E-delavnice 5x STOP je kul na Srednji zdravstveni šoli Ljubljana

Pia-edelavnica-szšlj

Vsebine varne mobilnosti je dijakom podala moderatorka Pia, ki je med drugim delila tudi lastno izkušnjo izgube bližnjega v prometni nesreči.

Danes smo e-delavnice 5x STOP je kul izvedli na Srednji zdravstveni šoli Ljubljana, na žalost tokrat le na daljavo.. 

Hvala vsem, ki ste prisluhnili in hvala vsem dijakom, ki so pogumno podelili osebno izkušnjo.
Soustvarjajmo varno mobilnost in uresničimo cilj #vizijanic


PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.