Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, trčil v drevo in na kraju umrl

avto drevo

Celjski policisti poročajo o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na območju Mozirja. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku zapeljal s ceste in trčil v drevo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.
Operativno-komunikacijski center (OKC) Policijske uprave (PU) Celje je bil ob 11.13 obveščen o hujši prometni nesreči, ki se je zgodila na relaciji Šentjanž–Mozirje v kraju Nizka.

Na kraj so poslali policiste, reševalce in gasilce.

Policisti so na kraju ugotovili, da je bil v prometni nesreči udeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Voznik je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Kot so še sporočili s PU Celje, ogled kraja prometne nesreče še poteka, več podrobnosti o prometni nesreči pa bodo posredovali jutri.

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.