Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Voznik sivega vozila trčil v peško na pločniku in odpeljal – poziv vozniku in očividcem

15122020 Kraj prometne nesreče v Volčji Dragi

Včeraj, 15. decembra 2020, so ob 18.25 policiste Operativno-komunikacijskega centra PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči na območju naselja Volčja Draga v Občini Renče-Vogrsko. V nesreči sta bila udeležena mladoletna peška in neznani voznik neznanega avtomobila (najverjetneje sive barve). Peška je bila poškodovana, voznik pa je s kraja odpeljal.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica ugotovili, da je neznani voznik osebnega avtomobila vozil iz Dombrave proti Volčji Dragi in v desnem preglednem ovinku zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče ter nato na pločnik, kjer je z avtomobilom zadel peško, ki je hodila po pločniku proti Dombravi. Voznik je po nesreči z nezmanjšano hitrostjo odpeljal proti Volčji Dragi.

Po trčenju je peška utrpela predvidoma lahke telesne poškodbe (udarnine) in je kasneje poiskala zdravniško pomoč v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo neznanega voznika in vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na e-naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: Policija.