Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči pri Zagorju ob Savi umrl motorist

AED1DD34-0403-4050-A5DC-2B8D40D6BA52

Na 24ur.com poročajo o smrtni prometni nesreči motorista:

“Na območju Orehovice v občini Zagorje ob Savi se je ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist. Cesta med Izlakami in Trojanami je pri Orehovici še vedno zaprta.

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča o prometni nesreči v občini Zagorje ob Savi, ki se je zgodila okoli 3. ure zjutraj. V nesreči sta bila udeležena motorista. Pri padcu z motorjem je eden od motoristov umrl na kraju dogodka, drugega pa so odpeljali v UKC Ljubljana. 

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste, objavljenih okoli 8.40, je zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče cesta med Izlakami in Trojanami pri Orehovici popolnoma zaprta.”

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.