Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Malce drugače, malce na distanci in ob upoštevanju priporočil NIJZ uspešno izvedli delavnice Ju3 na cesti na OŠ Fram

ju3-na-cesti

Kar z nekaj discipline in odgovornosti med učenci, smo ob podpori učiteljev uspešno predstavili vsebine varne mobilnosti učencem na OŠ Fram.

Bili ste odlični, zvedavi, zabavni in zelo poučeni o smiselnosti in odgovornosti ukrepov za preprečevanje širjenja virusa SARS-CoV-2.

Aktivnosti v živo, skladno z začasnimi ukrepi Vlade RS, tudi mi ustavljamo, vendar pa nas virus ne ustavlja, nas le vodi na drugo pot lepo sprejtih e-delavnic zv0zi in 5 x STOP je KUL.

Torej ostajamo skupaj za plemeniti cilj Vizije NIČ in tu nas ne prepodi niti ta virus.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.