Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Odlične pohvale e-delavnice zv0zi

E-delavnice, zvozi 02

Danes je lep in pozitiven dan. Čeravno deževne kapljice in nekoliko mrzlejše jutro skrivajo sonce za oblaki pa so žarki pohval prišli tudi do naše pisarne v Soči.Čez vikend smo strnili povratne informacije naših e-delavnic zv0zi, ki smo jih opravili na osnovnih šolah.

Nekaj jih delimo z vami :

“Sporočam, da sta bili današnji delavnici vodeni super, otroci so lepo spremljali in sodelovali. Naučili smo se veliko novega, ponovili nekaj pomembnih stvari v zvezi z varnostjo, si ogledali nekaj pretresljivih in tudi smešnih filmčkov, ki so nas opomnil kako pomemben je prispevek vsakogar, ki je v različnih vlogah vključen v svet mobilnosti…” – OŠ Alojzija Šuštarja

“Z izvedbo delavnice smo bili učenci in učitelji zelo zadovoljni in se priporočamo tudi za v prihodnje.” – OŠ Bežigrad

Več o online delavnicah si lahko preberete tukaj.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.