Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

(ETM 2020) Začenja se Evropski teden mobilnosti 2020

ETM2020-logo7

V okviru Evropskega tedna mobilnosti, ki bo trajal do 22. septembra, pod sloganom Izberi čistejši način prevoza, bomo tudi sami proaktivno sodelovali z izobraževalnimi vsebinami Živimo VIZIJO NIČ po vrtcih in šolah po Sloveniji.

Ne glede na oblike mobilnosti, ki so v zadnjem obdobju naravnane v varovanje okolja in življenjskega prostora, pa je temelj vseh mobilnosti še vedno povezan z VARNOSTJO. In tu, z majhnimi koraki nastopimo tudi mi.

V sodelovanju z MO Ljubljana bomo v vrtcih izvajali lutkovno predstavo S Pikapoko na pot, da ne bo nezgod! in igrano predstavo Vilko zasije na potepu ter izvajali delavnice programa Živimo vizijo NIČ na ljubljanskih osnovnih šolah, Mestni občini Velenje in njenemu podžupanu Petru Dermolu bomo svečano izročili Certifikat Živimo Vizijo NIČ, saj so se v preteklem letu pridružili številnim aktivnostim na področju sledenja Viziji NIČ,  v občini Krško bomo gostje na osnovnih in srednjih šolah z e-delavnicami zv0zi, v Šentjur bomo del ETM programa, ki ga organizira Občina Šentjur, v Vrtcu Bled pa bomo prav tako lutkovno predstavo S Pikapoko na pot, da ne bo nezgod!.

Podprite nas in naše aktivnosti.