Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Z vozilom trčila v peško, ki je stala pri semaforju

semafor

Voznica osebnega vozila je na Karlovški cesti vozila preblizu desnega roba, trčila ob robnik, nakar jo je odbilo na hodnik za pešce, kjer je trčila v drog semaforja in v peško, ki je stala zraven. Pri tem sta bili peška in potnica v vozilu težje poškodovani.

V četrtek nekaj pred 12. uro se je na Karlovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in peška. 

Po do sedaj zbranih obvestilih se je nesreča zgodila, ker je voznica, ki je vozila po Karlovški cesti v smeri proti Levstikovem trgu, vozila preblizu desnega roba. Z vozilom je nato trčila v robnik ob desni strani ceste, vozilo pa je odbilo na hodnik za pešce, sporočajo s PU Ljubljana. 

Tam je nato trčila v drog semaforja in nato še v peško, ki je stala pri semaforju za pešce. Pri tem sta bili tako peška kot potnica v osebnem vozilu hudo poškodovani, voznica pa je bila v nesreči lažje poškodovana. 

Vse tri so bile prepeljane v UKC Ljubljana, njihovo življenje pa ni ogroženo. Preizkus alkoholiziranosti pri voznici je bil negativen. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, še sporoča policija. 

Vir.