Z vozilom trčila v peško, ki je stala pri semaforju

(INTERVJU) Kdo se skriva za rumenimi jopiči, ki varujejo naše otroke na šolskih poteh?
September 9, 2020
STATISTIKA PROMETNE VARNOSTI
September 14, 2020

Voznica osebnega vozila je na Karlovški cesti vozila preblizu desnega roba, trčila ob robnik, nakar jo je odbilo na hodnik za pešce, kjer je trčila v drog semaforja in v peško, ki je stala zraven. Pri tem sta bili peška in potnica v vozilu težje poškodovani.

V četrtek nekaj pred 12. uro se je na Karlovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in peška. 

Po do sedaj zbranih obvestilih se je nesreča zgodila, ker je voznica, ki je vozila po Karlovški cesti v smeri proti Levstikovem trgu, vozila preblizu desnega roba. Z vozilom je nato trčila v robnik ob desni strani ceste, vozilo pa je odbilo na hodnik za pešce, sporočajo s PU Ljubljana. 

Tam je nato trčila v drog semaforja in nato še v peško, ki je stala pri semaforju za pešce. Pri tem sta bili tako peška kot potnica v osebnem vozilu hudo poškodovani, voznica pa je bila v nesreči lažje poškodovana. 

Vse tri so bile prepeljane v UKC Ljubljana, njihovo življenje pa ni ogroženo. Preizkus alkoholiziranosti pri voznici je bil negativen. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, še sporoča policija. 

Vir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *