Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči pri Dravogradu umrl motorist

motorist2

V občini Dravograd se je zgodila huda prometna nesreča, poročajo iz centra za obveščanje. Motorist, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad motorjem, je pri padcu utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju dogodka umrl. V intervenciji so posledice prometne nesreče odstranili gasilci.

Na cesti Sele–Vrhe v Bukovski vasi v bližini Dravograda se je v soboto nekaj minut pred polnočjo smrtno ponesrečil 18-letni motorist. Nesreča se je zgodila, ko je voznik neregistriranega kros motorja zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad motorjem in trčil v ograjo mostu potoka, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Gasilci KGZ Ravne na Koroškem in gasilci PGD Slovenj Gradec so odklopili akumulator, pomagali reševalcem ZRCK Ravne na Koroškem pri oskrbi ponesrečenca, osvetljevali kraj dogodka in pomagali vlečni službi pri nalaganju motorja, poroča center za obveščanje SPIN. Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Vir.