Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Pijani voznik v predoru Markovec trčil v robnik in pristal na strehi

23DC81C0-315A-4A25-8830-6F633CB7431D

V predoru Markovec se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen pijani 36-letnik iz Zgornjega Dupleka. Zapeljal je preblizu desnemu robu in trčil v robnik, vozilo se je nato odbilo od robnika in pristalo na strehi. Pristojni voznike opozarjajo, da naj vozijo trezni in naj ne povzročajo nevarnosti v prometu.

V predoru Markovec  v smeri proti Kopru se je včeraj nekaj čez polnoč zgodila prometna nesreča.  Po podatkih Policije je bil v nesreči samoudeležen 36-letnik iz Zgornjega Dupleka. 

Policisti so ugotovili, da je voznik v predoru zapeljal preblizu desnemu robu in trčil v robnik, vozilo pa se je nato odbilo od robnika in se prevrnilo na streho. 

Voznik je opravil alkotest, ki je pokazal rezultat 0,72 mg/l. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bil predor zaprt do 2.10. Zoper 36-letnika, ki se je v nesreči lažje poškodoval, bodo policisti podali obdolžilni predlog sodniku za prekrške. V družbi Dars voznike znova opozarjajo, da vozijo izključno trezni in ne povzročajo nevarnosti.

Vir.