Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

E-delavnice Zavoda Varna pot

andrej2

V času Covid-19 smo prilagodili preventivno-izobraževalne delavnice, ki so sedaj na voljo tudi v e-različici.

  • CILJNA PUBLIKA: 3. VIO: 5x STOP je KUL (90 min), zvOzi (45 min) in kolektiv OŠ: Vizija NIČ (60 min)
  • OBLIKA DELA: predavanje, video vsebine, diskusija z rubrikami (Ali ste vedeli, Razmislite, Kviz), osebne izpovedi in nasveti mladih ambasadorjev Zavoda Varna pot, ki so jih prizadele posledice najhujših prometnih nesreč
  • NAMEN: ozaveščati o pomenu varne mobilnosti v vsakdanjem življenju
  • PRILOŽNOST: razredne ure, razširjeni program, dnevi dejavnosti …
  • ŠTEVILO UDELEŽENCEV: ni omejeno
  • IZVAJALCI: moderatorji Zavoda Varna pot

Webinar ali seminar vodi moderator Zavoda Varna pot na različnih socialnih orodjih (zoom, skype …), pri izvedbi se prilagodimo šolskim praksam.


Programe podpirajo: Ministrstvo za zdravje, MIZŠ-Urad za mladino, Zavod za šolstvo, Javna agencija za varnost prometa, DARS, Policija.

Pišite nam na info@varna-pot.si ali nas pokličite na 05 / 99 55 022: Tanja Wondra, projektna vodja in skupaj bomo pripravili primerno ponudbo in aktivnosti za vas.  

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.