Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Tri osebe umrle za posledicami prometnih nesreč

pn

Okoli 9.30 v ponedeljek je bila policija obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti pri Senožetih.  Po ugotovitvah policije je mladoletna peška hodila ob robu vozišča ter stopila na vozišče v času, ko je mimo pripeljal voznik osebnega avtomobila. Trčenja ni mogel preprečiti. Policija je po do zdaj zbranih podatkih ugotovila, da je mladoletna peška hodila ob robu vozišča in nato nenadoma stopila na cesto ravno v času, ko je mimo pripeljal voznik osebnega vozila. Ta trčenja ni mogel preprečiti, sporoča PU Ljubljana. V nesreči se je peška huje poškodovala. Odpeljali so jo v UKC Ljubljana, kjer pa je kasneje umrla. Policisti še nadaljujejo ugotavljanje vseh okoliščin prometne nesreče. 

Vir.

Po ponedeljkovi prometni nesreči na dolenjski avtocesti, v kateri je umrl 70-letni voznik osebnega avtomobila, je kasneje zaradi posledic nesreče v bolnišnici umrl tudi 48-letnik. Voznik je vozil po levem prometnem pasu v nasprotni smeri na avtocesti iz smeri Rudnika proti Grosuplju. Čelno je trčil v vozilo 48-letnika, pri tem pa umrl.

Vir.

Za posledicami prometne nesreče je umrl tudi 82-letni vozik, udeleženec nesreče, ki se je zgodila 25. aprila. Povzročitelj, ki je bil pod vplivom drog, je sekal ovinek, in tako povzročil tragično trčenje.