Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V nesreči pri Slovenj Gradcu umrla 26-letnica

pn

Policisti so identificirali žrtev prometne nesreče na lokalni cesti iz smeri Rahtelovega vrha proti Slovenj Gradcu. Gre za 26-letno voznico, ki je po ugotovitvah policistov z neprilagojeno hitrostjo zapeljala v oster desni ovinek, zaneslo jo je zunaj vozišča in je trčila v drevo. Voznica je pri tem utrpela tako hude telesne poškodbe, da je umrla na kraju nesreče.

Kot smo poročali že včeraj, se je v sredo ob 15.45 na lokalni cesti Rahtelov vrh–Slovenj Gradec zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Policistom včeraj še ni uspelo identificirati žrtve, zdaj pa so z Generalne policijske uprave sporočili, da je v nesreči umrla 26-letnica.

Nesreča se je zgodila, ko se je 26-letna voznica osebnega avtomobila peljala po lokalni cesti zunaj naselja Gmajna iz smeri Rahtelovega vrha proti Slovenj Gradcu. Ko se je pripeljala v oster desni ovinek, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala naravnost zunaj vozišča po pobočju in po približno 30 metrih čelno trčila v drevo. Vozilo je zagorelo. “Oseba v vozilu je umrla,” je povedala predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje Milena Trbulin.

Vir.