V nesreči pri Slovenj Gradcu umrla 26-letnica

Zapeljal s ceste in končal v potoku: vozilo uničeno, voznik poškodovan
May 7, 2020
Pijan voznik z avtom preletel krožni otok, prebil ograjo in pristal na parkirišču bencinskega servisa
May 8, 2020

Policisti so identificirali žrtev prometne nesreče na lokalni cesti iz smeri Rahtelovega vrha proti Slovenj Gradcu. Gre za 26-letno voznico, ki je po ugotovitvah policistov z neprilagojeno hitrostjo zapeljala v oster desni ovinek, zaneslo jo je zunaj vozišča in je trčila v drevo. Voznica je pri tem utrpela tako hude telesne poškodbe, da je umrla na kraju nesreče.

Kot smo poročali že včeraj, se je v sredo ob 15.45 na lokalni cesti Rahtelov vrh–Slovenj Gradec zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Policistom včeraj še ni uspelo identificirati žrtve, zdaj pa so z Generalne policijske uprave sporočili, da je v nesreči umrla 26-letnica.

Nesreča se je zgodila, ko se je 26-letna voznica osebnega avtomobila peljala po lokalni cesti zunaj naselja Gmajna iz smeri Rahtelovega vrha proti Slovenj Gradcu. Ko se je pripeljala v oster desni ovinek, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala naravnost zunaj vozišča po pobočju in po približno 30 metrih čelno trčila v drevo. Vozilo je zagorelo. “Oseba v vozilu je umrla,” je povedala predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje Milena Trbulin.

Vir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *