Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Med begom pred policisti večkrat trčil v obcestno infrastrukturo

stop-road-road-sign-dangerous-intersection-royalty-free-thumbnail

Ponoči so policisti lovili voznika, ki je na Bledu vozil prehitro, vmes pa večkrat trčil v obcestno infrastrukturo. Pri intervenciji je sodelovalo več policijskih patrulj. Že pred begom je bila proti njemu in nekaj drugim osebam podana prijava zaradi groženj in ogrožanja.

Policisti so danes ponoči po kršitvi javnega reda in miru z nevarnimi predmeti med 2.10 in 2.25 uro obravnavali voznika osebnega avtomobila znamke Hyundai Matrix. Voznik je bežal na relaciji od križišča za “Union” na Bledu do Zgornjih Gorij in Višelnice. Vozil je hitro in z neprilagojeno hitrostjo, vmes pa večkrat tudi trčil v obcestno infrastrukturo.

Policisti so moškega izsledili in ga obravnavajo zaradi kršitev v prometu ter suma kaznivega dejanja zoper osebno varnost, saj je bila pred begom proti njemu in nekaj drugim osebam podana prijava zaradi groženj in ogrožanja. V intervenciji je sodelovali več policijskih patrulj, pri dejanju pa ni bil nihče telesno poškodovan. Kdor se je med begom srečal s tem voznikom, policija prosi, da jih pokličete na interventno številko 113 ali na Policijsko postajo Bled, na številko (04) 575 72 00.

Vir.