Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Zaradi neprilagojene hitrosti v bankino, prometni znak, hidrant in na streho

stop-road-road-sign-dangerous-intersection-royalty-free-thumbnail

V Podlubniku je voznik zaradi neprilagojene hitrosti z osebnim avtomobilom najprej trčil v bankino, prometni znak in hidrant, nato pa se je prevrnil na streho. Policisti so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa je bil negativen. Proti vozniku poteka prekrškovni postopek.

Škofjeloški policisti so včeraj popoldne v Podlubniku obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je prevrnil osebni avtomobil.

Kot je sporočil predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Kranj Bojan Kos, je voznik zaradi neprilagojene hitrosti najprej trčil v bankino, prometni znak in hidrant, nato pa se prevrnil na streho.

“Vozilo je nevozno. Preizkus alkoholiziranosti je bil negativen,” je razložil Kos in dodal, da proti vozniku poteka prekrškovni postopek.

Gorenjski policisti ob tem vse udeležence v prometu pozivajo k upoštevanju prometnih pravil, vozniki pa naj več pozornosti namenijo prilagojeni hitrosti, varnostni razdalji in pravilni vožnji. “Bodite pripeti in med vožnjo ne uporabljajte telefona,” še dodajajo.

Vir.