Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Dosegljivost v času epidemije (koronavirus)

logo drevo povpraševanje

Glede na razglašeno epidemijo s strani Vlade RS, dne 12.3., zaradi širjenja koronavirusa bo tudi delovanje ZVP v naslednjih tednih nekoliko spremenjeno:

  • prerazporedili bomo vse načrtovane aktivnosti v izobraževalnih institucijah
  • pregledovanje maila info@varna-pot.si bo potekalo nemoteno, a z možnim zamikom odgovorov
  • na tel. številki 05 99 55 022 in 040 302 361 bomo dosegljivi
  • psihosocialna pomoč bo potekala po potrebi in za nujne primere – za dogovor lahko pokličete na tel. številko 05 99 55 022 ali 040 302 361

    #OstaniDoma

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.