Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V trčenju osebnega in tovornega vozila umrl voznik avtomobila

car_accident

V trčenju osebnega in tovornega vozila za prevoz perutnine, ki se je zgodilo na cesti Slovenska Bistrica–Ptuj, pri Cirkovcah, je umrl voznik osebnega avtomobila.

Ob 7.45 uri je bila policija obveščena o hujši prometni nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti med Kidričevim in Slovensko Bistrico, izven naselja Cirkovce. V nesreči sta čelno trčil voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila za prevoz perutnine, sporočajo s PU Maribor. Obe vozili sta po trčenju zapeljali z vozišča. 

Gasilci so morali voznika osebnega vozila s tehničnim posegom rešiti iz vozila. Reševalci in zdravnica so mu na kraju dogodka nudili zdravstveno pomoč, vendar je voznik ob 9.18 umrl na kraju nesreče. 

Na kraju je tudi večje število poginulih in ranjenih piščancev. Na samem tovornem vozilu, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči, jih je bilo okoli 3000. O tem je policija obvestila pristojne službe.

Policisti še opravljajo ogled kraja prometne nesreče. Cesta Slovenska Bistrica–Ptuj, pri Cirkovcah, za zdaj ostaja zaprta. 

Vir.