Povzročitelj prometne nesreče na Jesenicah umrl

Z MADD Kanada o sodelovanju in posodobitvi preventivnih programov
February 19, 2020
Vizija NIČ v mestih do leta 2030
February 20, 2020

Na cesti Lipce–Savski most na območju Jesenic se je zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila s skupno sedmimi udeleženci. Povzročitelj nesreče je zaradi poškodb v zdravstveni ustanovi umrl, še pet oseb je bilo lažje poškodovanih, ena pa huje. Cesta je bila dalj časa zaprta.

Na glavni cesti Lipce–Savski most na Slovenskem Javorniku na območju Jesenic se je ob 17. uri zgodila prometna nesreča.

Kot je sporočil predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave (PU) Kranj Bojan Kos, so bili v nesreči udeleženi trije osebni avtomobili s skupno sedmimi udeleženci.

Povzročitelj je zaradi poškodb v zdravstveni ustanovi umrl. V vozilu je bil sam. Po prvih podatkih policije je bilo še pet oseb lažje poškodovanih, ena pa huje.

“Okoliščine kažejo, da je povzročitelj med vožnjo po klancu navzdol na cesti, ki poteka v ‘S zavojih’, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil z dvema drugima avtomobiloma,” je pojasnil Kos.

Cesta je bila zaradi ogleda dalj časa zaprta, kranjski policisti so voznikom svetovali, naj za smer Jesenice ali Kranj uporabijo priključek na Hrušici ali staro cesto Vrba–Jesenice. Posledice nesreče so v poznih večernih urah odstranili.

Vir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *