Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči na cesti med Kamnikom in Mengšem umrl 64-letni voznik

if_accident_465811

Okoli 9. ure dopoldan so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti med Kamnikom in Mengšem. V nesreči je umrl 64-letni voznik osebnega vozila, sporočajo s PU Ljubljana. 

Po do sedaj zbranih podatkih je 64-letnik, ki je vozil iz smeri Mengša, zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti.

Voznik osebnega vozila je bil v nesreči tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju dogodka. 43-letni voznik tovornjaka ni bil poškodovan. 

Policija bo o ugotovitvah okoliščin prometne nesreče obvestila pristojno tožilstvo. 

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.