Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

34-letna voznica se je prevrnila na streho in huje poškodovala

car_accident

Voznica osebnega vozila je med vožnjo na območju naselja Predgriže v občini Idrija izgubila nadzor nad avtomobilom in trčila v prometno signalizacijo. Vozilo se je prevrnilo na streho, 34-letnica pa se je pri tem huje poškodovala. Policisti še raziskujejo, kaj je bil vzrok nesreče.

Policiste OKC Policijske uprave (PU) Nova Gorica so danes okrog 11.30 obvestili, da se je zgodila prometna nesreče III. kategorije na območju naselja Predgriže, v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana.

Policisti so ugotovili, da je 34-letna voznica vozila osebni avtomobil po regionalni cesti iz Črnega Vrha proti Godoviču. Med vožnjo skozi desni ovinek je blizu ene od stanovanjskih hiš v naselju Predgriže izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala na nasprotni vozni pas. Nato je zapeljala prek levega roba vozišča in trčila v prometno signalizacijo. Zatem se je njeno vozilo prevrnilo na streho in obstalo na dvorišču pred eno od stanovanjskih hiš. Voznica se je huje poškodovala, so sporoči s PU Nova Gorica.

Na pomoč so ji prihiteli reševalci Nujne medicinske pomoči iz Zdravstvenega doma Idrija in jo nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center, so pojasnili s PU Nova Gorica.

Policistom Policijske postaje Idrija in reševalcem so na kraju pomagali tudi gasilci PGD Idrija. Idrijski policisti nadaljujejo z zbiranjem izčrpnejših informacij, da bi ugotovili, zakaj se je zgodila prometna nesreča. Na podlagi ugotovitev bodo ustrezno ukrepali, so še izpostavili s PU Nova Gorica.

Vir.