Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Traktor se je prevrnil in ga ukleščil, 52-letnik zaradi poškodb umrl

death2

V naselju Čemšenik pri Zagorju ob Savi se je v soboto zgodila prometna nesreče, v kateri je umrl 52-letnik. Ta je vozil kmetijski traktor po lokalni cesti, potem pa je zapeljal z vozišča ter zdrsnil v globel. Vozilo, ki se je prevrnilo, ga je ukleščilo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

V soboto dopoldne se je deset minut čez deveto uro v naselju Čemšenik pri Zagorju ob Savi zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

52-letni voznik kmetijskega traktorja je vozil po lokalni cesti iz smeri Dobrljevega proti Razboru in v kraju Čemšenik zapeljal desno z vozišča ter zdrsnil v globel. Pri tem se je prevrnil z vozilom, ki ga je ukleščilo pod seboj. Zaradi hudih telesnih poškodb je 52-letni voznik umrl na kraju nesreče.

Vir

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.