Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Umrl po trčenju v drog in padcu v potok

if_accident_465811

Okoli 4. ure zjutraj se je na cesti od Izlak proti centru Zagorja zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 24-letni voznik.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bil 24-letnik edini udeleženec nesreče. V desnem nepreglednem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom.

Vozilo je zdrselo izven vozišča, trčilo v drog javne razsvetljave in železno varovalno ograjo, nato pa se po brežini prevrnilo v potok Medjo.

Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.