Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

V prometni nesreči na ljubljanski obvoznici umrl 46-letni voznik

if_accident_465811

Danes okoli 14.30 se je na ljubljanski obvoznici pri izvozu Podutik – Koseze v smeri proti Kozarjem zgodila prometna nesreče, v kateri je umrl 46-letni voznik osebnega vozila. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je trčil v zadnji del prikolice tovornega vozila – 40-letni državljan BiH je vozil po desnem prometnem pasu z zmanjšano hitrostjo zaradi gostote prometa. Voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče umrl. 

Policisti opravljajo ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo. Posledice nesreče so odstranili, promet pa ostaja upočasnjen. 

Na ljubljanski obvoznici pri izvozu Podutik – Koseze v smeri proti Kozarjem se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega vozila. Zaradi neprilagojene hitrosti je 46-letnik trčil v zadnji del prikolice tovornega vozila. Posledice nesreče so odstranili, promet pa ostaja upočasnjen.

Vir.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.