Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Iščemo nove moderatorje za izvajanje preventivno – izobraževalnih programov

oglas-studenti

Na Zavodu Varna pot iščemo odgovorne in motivirane študente/ke za samostojno izvajanje naših programov s področja varne mobilnosti. Gre za:

  • izvajanje preventivno – izobraževalnih delavnic po vrtcih, OŠ, SŠ in prireditvah po Sloveniji ter
  • izvajanje lutkovnih in igranih predstav za otroke s tematiko varne mobilnosti
  • izvajanje preventivno-izobraževalnih terenskih akcij in prireditev.

Zaželene so izkušnje z animacijo otrok in vodenjem skupin ter izpit za avto.

Za pristop k delu je obvezna udeležba na brezplačnem izobraževanju. Izobraževanje bo potekalo 5. in 6. februarja 2020, v prostorih URI Soča, Linhartova 51, 1000 Ljubljana.

Zainteresirane študente prosimo, da izpolnijo PRIJAVNICO.

PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.