Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

Park varne mobilnosti v Supernovi Rudnik Ljubljana

70367471_2293500044039151_8864688541892870144_o

Danes smo obiskovalcem ljubljanske Supernove ponudili preventivno-izobraževalne vsebine v okviru Parka varne mobilnosti.

V dopoldanskem času so nas obiskali učenci OŠ Majde Vrhovnik in otroci iz Vrtca Galjevica, popoldne pa številni starši in otroci. Vsak je našel kaj zase, saj ponujamo vsebine za najmlajše, kot tudi za starejše.

Če bi tudi vi radi popestrili svoj dogodek s področja varne mobilnosti, nas kontaktirajte.
PIA GOLOB

V naših življenjih se zgodi, da si poslanstva ne izberemo sami, temveč slednje poišče nas. Študij molekulske in funkcionalne biologije je začrtal njeno prihodnjo profesionalno pot. Tragična nesreča, v kateri je Pia izgubila mlajšo 20-letno sestro, je v njej zbudila drugačne načrte. Pridružila se je skupini mladih moderatork in kmalu svoje talente vključila v nadgradnjo številnih preventivno-izobraževalnih programov Zavoda. Pedagoško delo z otroki in mladimi jo je prevzelo in motiviralo v dodaten pedagoški študij.

Od septembra 2022 izvaja strokovne naloge vodje projekta.

KAJA KOBAL

Kaja Kobal ima večletne izkušnje moderatorke v naših preventivno izobraževalnih delavnicah. Kreiranje strokovnih vsebin, veščine in primerno podajanje primerni starostni in ciljni populaciji, so ji kot študentki socialne pedagogike vedno predstavljali izziv in strokovni motiv. Svoja dodatna znanja je na različnih področjih podpore žrtvam prometnih nesreč pridobivala v FEVR – Evropskem združenju žrtev prometnih nesreč, kjer je aktivno izvajala naloge na področju strateškega komuniciranja.

Kaja je “nevidni svet žrtev prometnih nesreč” spoznala že kot 12 letni otrok. V prometni nesreči je izgubila svojega očeta.

Od septembra 2020 izvaja strokovne naloge vodje projekta.