OMV podprl programe za uresničevanje Vizije NIČ v štajerski regiji

Zakaj zakon ne zaščiti tistih, ki ravnajo prav, in ščiti nekaj, kar je izredno nevarno?
September 2, 2019
S Parkom varne mobilnosti do uresničevanja Vizije NIČ
September 7, 2019

Na današnji uradni otvoritvi bencinskega servisa OMV Maribor Studenci je Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, predsedniku Zavoda Varna pot Robertu Štabi predala donacijo v višini 3.000,00 evrov, ki bo namenjena organizaciji preventivno-izobraževalnih programov varne mobilnosti za otroke in mladostnike na območju Maribora. Za podporo se iskreno zahvaljujemo!

Po odprtju bencinskega servisa OMV Maribor Studenci v začetku letošnjega poletja, je ta po poletnih počitnicah svoje goste pozdravil tudi z uradno otvoritvijo in prerezom traku. Nov bencinski servis se ponaša z visokokakovostnimi gorivi iz družine MaxxMotion, in sicer lahko gostje izbirajo med premium gorivom MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dvema visokokakovostnima gorivoma OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Ob avtoplinu LPG je gostom na voljo tudi tekočina AdBlue za tovorni promet, za katerega je poleg 10-literskih posod na voljo tudi točilni agregat. Na servisu je na voljo skupno pet točilnih mest za osebne avtomobile in eno mesto za tovorna vozila ter avtopralnica OMV TOP Wash in samopostrežni sesalnik za vozila.

Zahvaljujoč ponudbi VIVA Café servis gostom nudi prijeten oddih, napolnitev z energijo v domačem vzdušju arome kave VIVA Café, pripravljene s strani izkušenih barist. Kavna blagovna znamka VIVA Café se ponaša s certifikatom pravične trgovine FAIRTRADE, ki pridelovalcem kave zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere. Gostje lahko na novem servisu uživajo tudi v vedno svežih pekovskih izdelkih, kruhu in sendvičih VIVA, pripravljenih po posebni recepturi priznanega kuharskega mojstra Uroša Štefelina, ki navdušujejo s svojo svežino in inovativnostjo. Gostom je na voljo tudi koriščenje storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.

Uradne otvoritve 108. bencinskega servisa OMV v Sloveniji so se udeležili tudi poslovni partnerji in ostali deležniki, ki so sodelovali pri izgradnji bencinskega servisa, s svojo prisotnostjo pa so otvoritev pozdravili tudi predstavniki gasilske brigade Maribor, ki predstavljajo pomemben element varnosti.

Na uradni otvoritvi bencinskega servisa OMV Maribor Studenci je Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, prerezala trak, spregovorila o sodobnem servisu in predsedniku Zavoda Varna pot Robertu Štabu predala donacijo v višini 3.000,00 evrov, ki bo namenjena organizaciji preventivno-izobraževalnih programov varne mobilnosti za otroke in mladostnike na območju Maribora. Vanja Lombar je ob tem povedala: »Navdušeni smo, da smo z odprtjem že 108. bencinskega servisa v Sloveniji naše izdelke in storitve znova približali gostom, obenem pa z donacijo pripomogli k izobraževanju o varni udeležbi v prometu. Vedno znova si v OMV Slovenija prizadevamo vračati okolju, v katerem delujemo. Ker je naša glavna dejavnost povezana z udeležbo v prometu, želimo otroke, mladostnike in družine ozaveščati o udeležbi v prometu in narediti vse v naši moči za zmanjšanje števila prometnih nesreč. S tem namenom tudi donacija Zavodu Varna pot, ki v Sloveniji veliko vlaga na omenjenem področju.«

OMV v skladu s filozofijo WE CARE MORE tudi v Mariboru na prvo mesto postavlja svoje goste, saj jim želi ob vsakem obisku zagotoviti pozitivno izkušnjo ter storitve in izdelke na najvišjem nivoju. Z novim mariborskim bencinskim servisom je sedaj v Sloveniji na voljo že 108 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 43 vključuje ponudbo VIVA Café. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck bencinskih servisov brez osebja, namenjenih prevoznikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *