Linhartova cesta 51, 1000 Ljubljana

19-letnik zletel s ceste, trčil v drevo in umrl

if_accident_465811

V Občini Brežice je 19-letni voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in se zaletel v drevo. Pri tem je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

V sredo nekaj minut pred 23.30 je v bližini naselja Župelevec v Občini Brežice 19-letni voznik osebnega vozila zapeljal s ceste in se zaletel v drevo. Zaradi poškodb je na kraju nesreče umrl.

“Novomeški policisti so opravili ogled in po prvih ugotovitvah  je  19-letni  voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brežic proti Bizeljskem. Pred naseljem Župelevec je  zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Voznik se je v  nesreči tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju. Okoliščine nesreče še preiskujejo,  po  zaključeni  preiskavi  pa  bodo  z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo,” pa so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

“Letos  je  na  cestah  na  območju  Policijske  uprave  Novo mesto v šestih prometnih  nesrečah umrlo sedem ljudi, v enakem obdobju lanskega leta pa so prometne  nesreče  terjale  osem žrtev. Letos je bila neprilagojena hitrost vzrok za štiri prometne nesreče, v katerih je umrlo pet oseb (dva potnika v osebnem  avtomobilu,  motorist,  potnica  na  motorju  in  voznik  osebnega avtomobila),” so še zapisali policisti.

Vir.