Ekipa Zavoda Varna pot

Anja Žurga, programski vodja


Lili Mavec, projektni vodjaModeratorji Zavoda Varna pot:


Adela Škerbec

"Zavodu Varna pot sem se najprej pridružila zato, da bi dobila izkušnje pri delu z učenci v šoli. Zdaj, po letu dni, pa na svoje delo gledam kot na možnost, da tudi sama prispevam k varnosti na cesti in s tem na nek način rešujem življenja."


Brina Babnik

"Delo na ZVP me navdaja z upanjem, da bomo zaradi energije, ki jo posvečamo ozaveščanju generacijam mladih danes, jutri vsi bolj varni na cesti."


Doris Maljevac

"Na zavodu rada delam zato, ker z mladimi ovržemo nekatere mite, ki neutemeljeno krožijo v družbi. Če vsak udeleženec zgolj eno informacijo posreduje naprej zgolj enemu človeku, ti miti izgubljajo na svoji moči, varnost pa je posledično večja." 


Eva Tomažin

"Da prijazna bodo jutra,
da bo varen vsak nov dan,
vedno se zavedajmo:
Na cesti nikdar nisi sam."
(A. Smolar: Na cesti nikdar nisi sam)

"Želim, da vrstice postanejo več kot le del pesmi."


Judita Corn

"Zavodu Varna pot sem se pridružila, ker me preventivno delo z otroki veseli in ker lahko tu sodelujem z drugimi zagnanimi mladimi moderatorji. Pri izvajanju delavnic pa mi je najbolj všeč, da otrokom vsebine pomembne za prometno varnost približamo na različne, ter predvsem zanimive in razgibane načine, ki so primerni njihovi starosti."


Mirjana Storjak

"Zavodu Varna pot sem se pridružila, ker rada delam z mladimi in ker vem, da se prometnim nesrečam lahko izognemo, če predhodno v pravem času na pravem mestu slišimo prave informacije." 


Neja Štaba Pečnik

"Pri Zavodu Varna pot delam, ker menim, da s preventivnimi delavnicami pripomoremo, da je vsak v prometu 100 odstotno prisoten z glavo. Tako nam lahko uspe doseči število smrtnih prometnih nesreč 0." 


Petra Perić

"Cestno-prometna varnost je del vsakdanjika učencev in dijakov, s katerimi soustvarjamo na delavnicah. Naš interaktiven pristop nam omogoča, da znano tematiko pogledamo iz več perspektiv in jo dopolnimo z novimi informacijami, ob katerih otroci in mladostniki včasih ostanejo brez besed - takrat vem, da smo se jih dotaknili. Ti trenutki so zame najbolj dragoceni." 


Romana Kovač

"Vsaka nova delavnica mi je potrditev mojih občutkov, da bom pri Zavodu Varna pot polnila svoje baterije ob delu z otroki. Lepo je biti oseba, ki mladim/otrokom daje smernice za varno pot v njihov svet." 


Sara Žibert

"Kljub temu, da sem bila precej vzorna udeleženka prometa, mi je Zavod Varna pot v marsičem odprl oči. Želim si, da bi enako izkušnjo imeli tudi drugi, predvsem otroci in mladi, ki se nevarnosti v prometu prevečkrat ne zavedajo." 


Taja Metličar

"Zavodu Varna pot sem se pridružila kot žrtev prometnih nesreč na kar sem še kako ponosna, saj tako skupaj dajemo besedi in pomenu promet, večjo in pravo vrednost."


Urška Bedek

"Zavodu Varna pot sem se pridružila, ker me veseli delo z otroki in mladimi, hkrati pa si želim, da bilo na naših cestah čim manj prometnih nesreč. Pomembno se mi zdi, da se z otroci in mladimi pogovarjamo o temi prometa, saj so vanj vključeni vsak dan in zato je vsaka informacija še kako dobrodošla, da so na cesti še bolj previdni."


Veronika Brinjšek

"Rada delam v zavodu ker se imamo na delavnicah fajn tako z moderatorji, kot z otroki, pa še družbeno koristno delo opravljamo. Prav tako pa se zavedam problema žrtev prometnih nesreč, ki ga lahko omilimo s takšnim in podobnim ozaveščanjem."

Get Adobe Flash player

© Zavod Varna pot, 2012.
Vse pravice pridržane.
T 05 995 50 22, E info@varna-pot.si
W www.varna-pot.si
Postanite naš simpatizer na Facebooku.
Pridružite se nam in bodite obveščeni o akcijah
in zadnjih dogodkih.
Facebook.com/varna_pot

E - novice

Vaša prijava na e-novice je uspešna.

Za potrditev vaše pošte smo vam poslali e-sporočilo.