V nesreči med Dvorom in Žužemberkom umrl 22-letnik

Malce drugače, malce na distanci in ob upoštevanju priporočil NIJZ uspešno izvedli delavnice Ju3 na cesti na OŠ Fram
October 15, 2020
V nesreči umrla voznica, ki je na spolzki cesti izgubila nadzor nad vozilom
October 16, 2020

Slika je simbolična (Vir: Canva.com)

S Policijske uprave Novo mesto poročajo o tragični prometni nesreči, v kateri je 22-letni voznik osebnega avtomobila zaradi izgube oblasti nad vozilom najprej trčil v brežino, nato pa drsel po vozišču in se zaletel še v tovorno vozilo.

Prometna nesreča se je zgodila v četrtek okoli 20.30 na cesti med Dvorom in Žužemberkom. Voznik avtomobila je v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v brežino. Vozilo je po trčenju odbilo na cesto, in sicer na nasprotno smerno vozišče, po katerem je nekaj časa drselo. Pri tem je trčilo v tovorno vozilo s pripetim priklopnikom, v katerem se je iz nasprotne smeri pripeljal 53-letnik. Voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, voznik tovornega vozila in sopotnik pa sta bila v nesreči lažje poškodovana, so še navedli na policiji.

Na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto je letos v prometnih nesrečah umrlo devet ljudi, in sicer štirje vozniki osebnih avtomobilov, voznik tovornega vozila, motorist, dva potnika v osebnem avtomobilu in pešec. V enakem obdobju lani je na tem območju umrlo sedem ljudi.

Vir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *