V prometni nesreči v Laznici umrl motorist

Naja – športna, vedra, iskriva, topla – naša moderatorka
October 1, 2020
STATISTIKA PROMETNE VARNOSTI
October 5, 2020

Na regionalni cesti Maribor–Ruše, med Laznico in Bistrico ob Dravi, se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Udeležena sta bila osebno vozilo in 49-letni motorist.

O prometni nesreči, ki se je zgodila na regionalni cesti Maribor–Ruše, v Laznici, kjer sta trčila voznik osebnega avtomobila in motorist, so bili mariborski policisti obveščeni okoli 13.30.

Motorist se je ob trku tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, je sporočila predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave (PU) Maribor Anita Kovačič Čelofiga. Prometna nesreča se je zgodila, ko je 49-letni voznik motornega kolesa vozil iz Bistrice ob Dravi proti Limbušu, tedaj pa trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki je zavijal.

O prometni nesreči sta bili obveščeni dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Cesta Maribor–Ruše, med Laznico in Bistrico ob Dravi, je bila slabe tri ure zaprta za ves promet. Spletni portal Maribor24.si pa je poročal, da je bila  cesta zaprta že v krožišču v Limbušu.

Vir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *